© 2014 - 2018, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
yA Bank forbrukslån
500.000 kr
15 år
16,70 %
Lånetilbyder
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Du kan låne fra 25 000,- til 500 000,-
Lån uten krav til sikkerhet
Avdragsfrihet i inntil 3 år
Annonselink
yA Bank forbrukslån
yA Bank forbrukslån
Det finnes mange gunstige forbrukslån på markedet, men du vil naturligvis ha det absolutt beste. Hvorfor ikke spare penger på lånet, så lenge man kan gjøre det? Mange vil også ha et forbrukslån på dagen, og da er det viktig å tenke på effektiviteten til banken. Derfor anbefaler vi å sikte deg inn mot velkjente banker, som for eksempel yA Bank med sitt forbrukslån.

Et gunstig forbrukslån
yA Bank har på få år gjort seg meget populær i Norge, ved å tilby forbrukslån og kreditt på dagen til sine kunder. Deres gunstige forbrukslån har blitt fanget opp av flere titalls tusen nordmenn, og hver eneste dag lånes det ut flere millioner kroner. Det beste med lånet fra yA Bank, er at de har tøyet grensene til det ytterste.

Man kan for eksempel søke om en lånesum på hele 500 000 kroner, og få en så lav effektiv rente som 16,70 prosent. Gebyrene er heller ikke noe å skimte av, med 900 kroner i etablering og 30 kroner hver termin. Absolutt godkjent - og meget bra!

Hvordan får man lånet?
Å låne fra yA Bank er ikke noe hokus-pokus. Du behøver simpelthen slenge inn en søknad på nettsidene til banken, der du oppgir dine personalia. Er du heldig, så får du forbrukslån på dagen.

Det eneste du må tenke på er at du oppfyller kravene som banken stiller, som innebærer at du er minst 23 år, tjener minimum 200 000 kroner i året og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Låneeksempel: 
eff.rente 16,7 %, 65.000, o/5 år, kostnad: 28.908, Totalt: 93.908

Forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Modus Finans
yA Bank
Gunstig forbrukslån - Forbrukslån på dagen