© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Bruke forbrukslån som depositum
Er du student eller bare skal leie bolig? I så fall vil du nok oppdage at de fleste boligutleierne på markedet krever et depositum når du flytter inn, som skal sikre utleieren ved eventuelle skader eller "hærverk" på boligen. Det er vanlig praksis i Norge, men ofte er dette depositumet så høyt at du som skal leie bolig ikke kan dekke det. I så fall kan det løses gjennom et forbrukslån.

Et depositum for leie av bolig kan være fra 1 til 3 ganger husleien, og med dagens boligpriser kan dette tilsvare så mye som 20 000 kroner for en liten sokkelleilighet.

Det er langt fra alle enslige eller par som har klart å spare opp dette, noe som kan være en hindring fra å flytte inn. Men tar man opp et forbrukslån for å dekke denne kostnaden, så kan man betale ned lånet over tid.

Det er absolutt ikke den beste løsningen som er tilgjengelig, ettersom du må betale ganske dyrt for å "spare penger".

På en annen side så får du jo den leiligheten du vil ha, og forbrukslånet kan betales ned kjapt hvis dere er bevisste på det.

Dessuten sitter man igjen med hele summen når man flytter videre, og har følgelig 20 000 kroner på sparekonto som man ikke hadde før.

Vi anbefaler deg å bruke en lånekalkulator før du søker om forbrukslån!

Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Forbrukslån som depositum
VELG KATEGORI