© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Bruksområder for forbrukslån
Når man søker om å ta opp et forbrukslån, så har man sannsynligvis en plan for pengene. De fleste låner av en grunn, enten det er fordi de må finansiere ferien, eller fordi de har en bunke med regninger som helst skulle ha vært betalt i går.

Men det flotte med et forbrukslån er at det ikke finnes noe regelverk som sier hvordan du skal bruke pengene. Der hvor man ved et boliglån får bundet kapitalen til bruk på bolig, så er ikke dette tilfellet for et forbrukslån.

Her står man selv fritt til å bruke pengene slik man vil, enten det er fordi man vil til Gran Canaria på chartertur eller fordi kjellerstua behøver en oppussing.

To av de nevnte formålene er blant de mest populære bruksområdene for norske forbrukslån, noe undersøkelser har vist.

Refinansiering av dyr kredittkortgjeld og smålån er også en populær måte å bruke slike lån på, men det er oppussing og ferie som står fremst hos de aller fleste.

I de fleste tilfeller behøver du ikke å oppgi i søknaden hvorfor du tar opp lånet. Hvis det er til refinansiering, så kan det allikevel være lurt å gjøre det.

Da kan du nemlig slipe unna med ekstra hyggelige betingelser, slik at den totale utgiften til forbrukslånet blir mindre enn hva du kanskje først hadde trodd.

Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Bruksområder for forbrukslån
VELG KATEGORI