© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Collectorlånet
50.000 kr
5 år
16,60 %
Lånetilbyder
Collectorlånet
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Bruk pengene på hva du vil
Lån uten krav til sikkerhet
Raskt svar og seriøs behandling
Annonselink
Collectorlånet
Collectorlånet forbrukslån
Har du lyst på et gunstig forbrukslån der man ikke nødvendigvis må låne de gigantiske pengesummene? Da er Collectorlånet midt i blinken for deg.

Dette er et av de mest gunstige forbrukslån på markedet for deg som vil låne mindre summer, med lave gebyrer og en ganske så hyggelig rente.

Slik er Collectorlånet sitt forbrukslån
Først og fremst må vi nevne at Collectorlånet er et forbrukslån for deg som ikke behøver så mye penger. Lånegrensen er nemlig på 50 000, og derfor havner lånet i gruppen "smålån".

Men i motsetning til sine konkurrenter, så har lånet ganske hyggelige betingelser. Den effektive renten er nemlig kun på 14 prosent, samtidig som gebyrene også er ganske overkommelige.

Per faktura betaler man nemlig kun 35 kroner ekstra, mens et engangsgebyr på 495 kroner påløper ved etablering. Dette er absolutt godkjent, og man kan velge å bruke hele 5 år på å betale ned gjelden. Det er egentlig ingen tvil om at vi har funnet oss en favoritt blant de mange gunstige forbrukslån som finnes.

Søke om lånet
Collector er opprinnelig en svensk bank, men du søker enkelt om et forbrukslån via nettsidene, som naturligvis er på norsk også. Her fyller du simpelthen ut dine personlige detaljer, og så sendes søknaden i retning Collector.

Så lenge du er fylt minst 20 år og tjener minst 120 000 kroner i året, så er sjansen stor for at du blir innvilget relativt kjapt. Det er også viktig at man ikke har noen betalingsanmerknigner.

Låneeksempel
Effektiv rente fra 16,60%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 93 341.
Forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Thorn Privat Finans
Collectorlånet
Gunstig forbrukslån