© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Disse kravene må du oppfylle for å få forbrukslån
Selv om det er enklere enn noen gang tidligere å ta opp et forbrukslån eller boliglån, så betyr det ikke at det er fritt frem for norske kunder av den grunn.

Du må naturligvis oppfylle noen krav for å få tilgang til et slikt lån, og selv om de er overkommelige for folk flest, så finnes det enkelte banker som har såpass strenge krav at det blir vanskelig.

De mest strenge bankene på markedet krever at du er hele 25 år gammel og tjener minst 250 000 kroner i året før de låner deg penger, selv om du kanskje bare trenger et forbrukslån på knappe 10 000 kroner.

Her er det naturligvis også andre krav som gjelder, som at du ikke har betalingsanmerkninger og er norsk statsborger. Snur vi på det så finner vi også banker som er langt mer generøse enn overnevnte.

For det er faktisk mulig å søke om forbrukslån når man er 18 år gammel og ikke har så høy inntekt, men bare at man tjener nok til å behandle det lånet man skal søke om. Med andre ord er det store forskjeller på hvilke krav som stilles av tilbyderne av forbrukslån, men som vi pleier å si - hvis du er gammel nok og har råd, så kommer du til å få et lån i Norge.


Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
VELG KATEGORI