© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Derfor finnes det ingen unnskyldninger – nå må du bytte til LED
Forskjellige ledlys har etter hvert nesten helt tatt over belysningsmarkedet, med noen få unntak. De gammeldagse glødepærene er allerede praktisk talt helt forbudt, og halogen og lysrør erstattes også i alt større grad med LED-lys. Det er mange gode grunner til det.

Mange fordeler med LED lys
De aller første LED-lyskildene var ikke særlig bra, men det gjelder mange nye teknologier. I løpet av få år har produktene utviklet seg enormt, og i dag er LED både rimelig, fleksibelt og energisparende.

Når du kjøper LED på nett, kan du spare enda mer penger – kjøp LED lys og du kan spare noen kroner sammenlignet med butikken.

Alle liker å spare penger, og med en LED-lyskilde sparer du penger både i form av redusert energiforbruk og lavere pris sett over produktets levetid. En LED-lampe har mye lengre levetid sammenlignet med glødepærer, og i takt med at innkjøpsprisen har sunket blir prisen per driftstime lavere.

Dessuten finnes LED-lys i alle tenkelige fargetemperaturer og lysstyrker. De klassiske glødepærene var begrenset til lyset som forskjellige metaller kunne gi fra seg når det ble varmt, men en moderne LED-lyskilde kan produsere praktisk talt hvilket lys som helst.

LED gjør det mulig å lage helt nye lamper og armaturer
Opprinnelig ble de aller fleste LED-lyskilder laget med klassiske sokler og formater som passet i samme armaturer som glødepærer, halogen eller lysrør. Det var helt naturlig, særlig med tanke på at hele industrien var bygget opp rundt et system der lamper hadde utskiftbare lyskilder. I dag er det mange lamper som selges med fast installert LED-lyskilde, som ikke kan skiftes ut.

Det kan høres lite intuitivt ut for noen, men på lik linje med røykvarslere med fast batteri vil lyskilden ha like lang levetid som hele lampens forventede levetid. Det legger også til rette for helt nye design, som ikke begrenses av sokler og pærer.
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Modus Finans
Axo.no - Refinansiering opp til 500 000
VELG KATEGORI