© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Får jeg forbrukslån?
Nordmenn har blitt eksperter på å låne penger, og selv de yngste av oss har funnet veien til bankene og forbrukslån. Mange er svært spente i det de skal sende inn en søknad, men i praksis kan man selv finne ut om man får låne eller ei.

De fleste bankene har nemlig ganske klare og konkrete krav på hvem de slipper igjennom, og vi skal oppsummere dem her.

Dette er avgjørende
For det første - så er du nødt til å være over den alderen som banken krever. De ulike bankene har varierende praksis på hvilken aldersgrense de har, men vi ser at den blir stadig lavere.

Bank Norwegian er et eksempel på en bank som tilbyr lån til 18-åringer, mens mange andre krever at du er minst 20, 23 eller 25 år. Oppfyller du ikke dette kravet, kan du egentlig glemme å sende søknaden.

Det samme gjelder dersom du ikke har gjort opp for deg tidligere. Søkere med betalingsanmerkninger eller inkassosaker vil bli avslørt av kredittsjekken, og sannsynligvis avslått. Da bør du heller søke om et refinansieringslån, som er spesialisert for mennesker i disse situasjonene.

Dette teller mye
Inntekten din vil være avgjørende - på en måte - men ikke nødvendigvis om du får låne. Mange banker har et krav om at du må tjene minst 150 000 eller mer i året for å låne, men dersom du har en stabil økonomi, så er sjansen for at søknaden blir innvilget allikevel grei.

Du kan bare ikke forvente å låne akkurat den summen du hadde forespeilet deg.

Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
VELG KATEGORI