© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Finansier korte ferieturer med forbrukslån
Det finnes mange myter forbundet med forbrukslån, men administrert på riktig måte kan dette være noe å benytte seg av i visse tilfeller. Forutsetningen er selvsagt at du har en fast og jobb og en normal inntekt, sånn at du raskt kan betale lånet ned for å unngå å havne i vanskeligheter senere.

Renten på forbrukslån er selvsagt høyere enn den du får på vanlige banklån, men du må huske på at det ofte bare dreier seg om noen hundrelapper hvis du betaler lånet ned i løpet av et par måneder. Kanskje ryker vaskemaskinen eller kjøleskapet uventet, eller du får rett og slett lyst til å ta deg et velfortjent avbrekk fra hverdagen sammen med en du er glad i til gunstige betingelser.

Se engelsk toppfotball
Blant de mest populære helgeturene for nordmenn finner vi reiser til London og engelsk toppfotball. Premier League er nemlig i vinden som aldri før, og etter en kort landskamppause kommer det til å tette seg til både i toppen og bunnen utover høsten. Arsenal, Chelsea og Tottenham er de mest populære klubbene i London, og særlig rundt førstnevnte har det stormet en del den siste tiden.

Mange supportere er misfornøyde med manager Arsène  Wenger, og ifølge bettingselskapet bet365 verserer det nå rykter om at italieneren Carlo Ancelotti kan overta hvis resultatene ikke bedrer seg. Wenger har allikevel en høy stjerne hos ledelsen på Emirates etter 20 år i sjefsstolen, noe som betyr at du får gode odds på at franskmannen forsvinner ut døra før sesongen er over.

Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Big Ben er under reparasjon, men fortsatt et imponerende skue i London.
"Big Ben" (CC BY 2.0) by b.donaghey

Lettest å få billetter til Tottenham
Tottenham har gjennomført to gode sesonger, og etterspørselen etter billetter var så stor at klubben bestemte seg for å bygge om hjemmebanen sin. Dette betyr at laget i inneværende sesong spiller på nasjonalarenaen Wembley, som har kapasitet til over 80 000 tilskuere.

Derfor finnes mange seter tilgjengelige på Tottenhams hjemmekamper, men du bør allikevel vurdere et medlemskap i lagets norske supporterklubb, slik at du er på den sikre siden når du kjøper billetter.

Hva med shopping og fotball i Milano?
Italia er alltid en fristende helårsdestinasjon, og fantastiske Milano tilbyr spennende shopping og to lag på vei opp igjen etter flere år i dvale. Både Milan og Inter satser hardt denne sesongen, og det blir spennende å se om de kan ta opp kampen med Juventus og Napoli i Serie A.

En fotballkamp varer allikevel bare i 90 minutter, og resten av ferieturen kan du bruke til å finne ut hvorfor Milano kalles Europas motehovedstad. Du kan vandre rundt i de sjarmerende bygatene og beundre den fantastiske arkitekturen, og kanskje har du også råd til et par klesplagg, laget av noen av verdens mest berømt designere?

Fantastiske handlearkader venter på deg og reisefølget i Milano.
"NOT only the Devil wears Prada!" (CC BY-ND 2.0) by VandenBerge Photography (On/off ....but mostly off

Sett opp et budsjett for avdragene dine
Fotball og shopping i London og Milano er noe de færreste av oss ville takket nei til, men det er viktig at du vet at du har nok penger til å betale ned på avdragene som begynner å løpe etter at du har vendt hjem.

Se til at du har en buffer på et par tusenlapper i måneden, sånn at du kan betale ned forbrukslånet ditt så raskt som mulig. Skulle dette løpe problemfritt, kan du således begynne å planlegge en ny tur til våren. Da er det serieinnspurt i de store europeiske ligaene, og du finner garantert mange neglebitende godbiter du ikke vil gå glipp av.

Vinn en reise til London
Vinn 18.750 kr. hver uke i en hel måned!
VELG KATEGORI