© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Flere forbrukslån? Vær obs!
Forbrukslån kan være kilden til en enklere hverdag for noen, men kan også bringe med seg mye vondt.

Har man sett på programmer som Luksusfellen, så har man også fått med seg at de fleste som er i økonomisk krise har ett eller flere forbrukslån på nakken. Her er våre beste tips for deg som har flere forbrukslån.

Du må ha kontroll
Det første vi vil nevne, er at du må ha full kontroll. Du må vite nøyaktig hvor mye hvert lån koster deg, og hvor mye du betaler i renter. Ikke la betalingene gå til inkasso - da havner du fort på kjøret.

Sjekk også muligheter for å refinansiere. Har du to eller flere lån, så vil du sannsynligvis spare penger på å søke om et billigere lån der du betaler ned nåværende lån.

Før du kommer så langt - altså før du får flere lån - må du tenke på hvorfor du skal låne. Er det virkelig nødvendig å søke om disse lånene?

Har du allerede et forbrukslån du sliter med å bli kvitt, så er det en elendig idé å søke om et nytt forbrukslån. Problemene forsvinner ikke av seg selv!

Spør etter hjelp
I stedet for å tro at du klarer å løse problemene på egen hånd, så er det ingen skam å spørre om hjelp.

En seriøs samtale med en dyktig bankansatt vil kanskje kunne sende deg på rett spor, slik at du unngår flere forbrukslån i fremtiden og dermed kan bli gjeldfri.

Sjekk også nettsiden til danskebåten.com

Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
VELG KATEGORI