© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån artikler
Her finner du en oversikt over alle forbrukslån artikler som har blitt lagt til på vår forbrukslån guide!

>> vil du skrive artikler for oss?- Kontakt oss!

Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Forbrukslån Artikler
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Thorn Privat Finans
Får jeg forbrukslån?
Nordmenn har blitt eksperter på å låne penger, og selv de yngste av oss har funnet veien til bankene og forbrukslån. Mange er svært spente i det de skal sende inn en søknad ..
Refinansiering av forbrukslån
Har gjelden din havnet helt på tverra, eller er du bare nysgjerrig på refinansiering? Uansett årsak, så skal vi i denne artikkelen gå igjennom hva refinansiering er og hva man ...
Innvandrere og forbrukslån
Hvis du har søkt om forbrukslån tidligere, eller lest litt på nettet, så kan du kanskje ha sett at det kan være vanskelig for unorske statsborgere å skaffe seg et forbrukslån.
Hva skal man med et forbrukslån?
Sitter du å lurer på om du skal ta opp et forbrukslån, men vet egentlig ikke helt om det er så lurt?
Flere forbrukslån? Vær obs!
Forbrukslån kan være kilden til en enklere hverdag for noen, men kan også bringe med seg mye vondt. Har man sett på programmer som Luksusfellen, så har man også fått med ...
En innføring til forbrukslån
Er du usikker på om du kan alt om forbrukslån? I denne korte guiden skal vi se nærmere på hva et forbrukslån er, hvordan man kan bruke det og hvilke betingelser som er ..

Forbrukslån som nødløsning
De fleste nordmenn har et kredittkort på innerlomma for hardere tider, men det er ikke sikkert at det holder dersom man skulle havne i en brå, økonomisk krise.

Forbrukslån til bil, båt og hytte
Et forbrukslån er som kjent en lånetype som kommer uten sikkerhet, der du kan bruke pengene på akkurat hva du vil.

Kan du refinansiere ditt forbrukslån?
Når du tok opp et forbrukslån, så var du sikkert klar over hvor høy renten var på det gjeldende tidspunktet. Og kanskje var den overkommelig for deg, og er det den dag i dag.
Slik søker du om forbrukslån
Lurer du på hvordan du søker om forbrukslån? Da har du kommet til riktig sted - for vi skal nemlig i denne artikkelen ta for oss søkeprosessen for et helt vanlig forbrukslån
Nye forbrukslån i 2014
Det finnes allerede flust av tilbydere av forbrukslån på det norske markedet, slik at du ikke behøver å lete lenge for å finne noen som kan gi deg de pengene du trenger.
Hvor mye kan jeg låne med et forbrukslån?
Den største fordelen med et forbrukslån er at du kan bruke pengene på akkurat hva du vil, og at du samtidig ikke behøver å stille sikkerhet for å få et lån ..
Søke forbrukslån som 18-åring
Det å fylle 18 år er som regel en fryd, da voksenlivet med sine goder plutselig åpnes opp for en. Det betyr førerkort, lov til å kjøpe alkohol og ikke minst at man kan søke om kredittkort.
Forbrukslån uten sikkerhet
Behøver du et lån der du kan bruke pengene på akkurat hva du vil, uten at verken banken eller noen andre stiller spørsmål? Da er et forbrukslån midt i blinken ...
Gunstig forbrukslån
Husk å sammenligne forbrukslån
Er du interessert i å betale mer penger i renter og gebyrer enn hva som er nødvendig? Vi tipper at svaret på det spørsmålet er nei hos de aller fleste.
Forbrukslån fra 1000 til 5000 kroner
Behøver du å låne penger, men så er det ikke snakk om de helt store summene? Vi vet at mange søker etter forbrukslån på små summer mellom 1000 til 5000 kroner ...
Hvordan søker jeg om forbrukslån?
Ta av deg frakken og legg tilbake lønnsslippen - når vi nå skriver 2014 er verken det ene eller det andre nødvendig når du skal søke om forbrukslån.
Forbrukslån for unge
I disse dager hører man stadig og ser ofte reklamer for boliglån for unge, og boligsparing for unge. Man har mange økonomiske fordeler hos bankene når man er ung, og det er naturligvis ..
Slik øker du sjansen for å få innvilget lånesøknaden
Ønsker du å søke om et forbrukslån? I så fall er de første du må gjøre å finne ut om du oppfyller de grunnleggende kravene til banken. Enkelte banker krever at du tjener minst 200 000 ..
Fordelen med et forbrukslån på under 50 000 kroner
Hvis du behøver penger på dagen, så nytter det sjeldent å søke om et lån som er større enn 50 000 kroner. For lån under denne summen går av definisjonen som et smålån ..
Bruke forbrukslån som depositum
Er du student eller bare skal leie bolig? I så fall vil du nok oppdage at de fleste boligutleierne på markedet krever et depositum når du flytter inn, som skal sikre utleieren ved eventuelle ...
Bruksområder for forbrukslån
Når man søker om å ta opp et forbrukslån, så har man sannsynligvis en plan for pengene. De fleste låner av en grunn, enten det er fordi de må finansiere ferien ...
Hvor bør man søke forbrukslån?
Hvert eneste år etableres det nye banker i Norge som tilbyr forbrukslån til sine kunder. Et søk i Google etter "forbrukslån" vil gi svært mange resultater ...
Disse kravene må du oppfylle for å få forbrukslån
Selv om det er enklere enn noen gang tidligere å ta opp et forbrukslån, så betyr det ikke at det er fritt frem for norske kunder av den grunn.
Billige forbrukslån
Skal man låne penger, så vil man selvfølgelig spare så mye som mulig på dette. For hvorfor skal du betale mer enn nødvendig i renter og gebyrer?
Forbrukslån
Finansier korte ferieturer med forbrukslån
Det finnes mange myter forbundet med forbrukslån, men administrert på riktig måte kan dette være noe å benytte seg av i visse tilfeller...
Forbrukslånspesialisten - Finn lånet tilpasset dine behov!
Forbrukslånspesialisten - Finn forbrukslån som passer ditt behov! Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne det beste lånet på nettet. Vi har samlet de beste lånene til deg .
Lån hos Matchbanker
Det å renovere hjemme er en ganske stor oppgave man tar for seg, og det er mange ting en må tenke på. Det er ulike ønsker fra ulike personer i familien som må ...
Hva trenger man for å få et forbrukerlån?
Svaret på dette spørsmålet avhenger på hvor man søker. Om du for eksempel skulle søke hos DNB eller Storebrand så er det ganske strenge krav ...
Potensielle løsninger i en økonomisk trøblete tid
Pandemien i 2020 har vist oss mange ting, blant annet hvor skjørt samfunnet vårt egentlig er, og hvor avhengige vi er av visse samfunnsinstitusjoner når ting går galt...
Kan man søke om et rentefritt forbrukslån?
Vi har tidligere snakket om avdragsfrie forbrukslån, men finnes det noe slikt som et rentefritt forbrukslån?
Vet du hvor du kan finne billig blekk?
Det er mange nødvendigheter her i livet, og som vi oppdaget da pandemien slo til så er det visse ting arbeidsplassen ordner for oss slik at vi ikke trenger å tenke på det.
Tips til en god natts søvn
Ingenting er mer irriterende enn å ligge våken i sengen hele natten lang. Mange nordmenn sliter med søvnløse netter, og kvinner er mer plaget enn menn.
Spar penger på vintilbehør, vinskap og mye mer
Det er mange nordmenn som har god vin som hobby, og det finnes utrolig mye tilbehør til vin å velge mellom.
Derfor finnes det ingen unnskyldninger – nå må du bytte til LED
Forskjellige ledlys har etter hvert nesten helt tatt over belysningsmarkedet, med noen få unntak. De gammeldagse glødepærene er allerede praktisk talt helt forbudt ...
Padlebrett er en morsom og rimelig aktivitet i den norske naturen
Du har helt sikkert hørt om padlebrett, de omtales også noen ganger som enten «SUP-brett», «SUP-board» eller «paddle board», men du ...
Invester i krypto med et gunstig forbrukslån
Det er ingen hemmelighet at kryptovaluta har gått fra å være noe man diskuterte på nisje forumer, til å bli et anerkjent investeringsobjekt.
Et lån for en bedre søvn
Det er visse ting i livet som er viktigere enn andre. Det tror jeg alle kan være enige om. For eksempel er det å sove godt veldig viktig.
Derfor er det ikke nødvendig å kjøpe spisebord i sett med stoler
Er du klar for å kjøpe spisebord som du bør ha i stua eller kanskje en spesifikk spisestue? Da vet du at det er mange alternativer å velge mellom og at det ...
Gunstige valg når du kjøper Rubiks kube
Rubiks kube er et svært utfordrende tredimensjonalt puslespill, og det finnes en mengde forskjellige varianter å velge mellom.
Derfor kan det være lurt å sammenligne flere alternativer før du velger lån
De aller fleste nordmenn har noen form av lån eller kreditt, enten boliglån, studielån, billån eller kanskje kredittkort og forbrukslån.
Skal man velge kredittkort eller forbrukslån?
Mens de fleste nordmenn har et kredittkort i lommeboka, så er det langt færre som har eller har hatt et forbrukslån.
Refinansiere gjeld med forbrukslån
Sliter du med mye gjeld, der du hver eneste måned er nødt til å betale renter og gebyrer til flere forskjellige långivere?
Lån til oppussing
Trenger du å pusse opp hjemme, men har ikke spart opp? Da kan et forbrukslån uten sikkerhet være løsningen du trenger.
VELG KATEGORI