© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Forbrukslån som nødløsning
De fleste nordmenn har et kredittkort på innerlomma for hardere tider, men det er ikke sikkert at det holder dersom man skulle havne i en brå, økonomisk krise.

Da kan et forbrukslån være en god nødløsning, i påvente av feriepenger, lønn eller annen utbetaling. Bare husk at pengene må betales tilbake!

Når er det nød?
Hvis man absolutt ikke har penger, kredittkortet er sprengt eller kredittgrensen ikke er høy nok, så kan det defineres som en nødløsning.

Har bilen streika, og det koster 20 000 kroner å fikse den, så kan man med god samvittighet søke om et forbrukslån for å få reparert bilen.

Det samme gjelder dersom kjæledyret skulle behøve operasjon og man ikke har forsikring. Et forbrukslån behøver nødvendigvis ikke bli så dyrt, ettersom man betaler rentekostnader hver måned.

Er man derfor betalingsvillig og har en disiplinert økonomi, så kan man bli kvitt gjelden innen få måneder, og derfor ikke betale alt for mye i renter og gebyrer.

Lån kun hvis du har råd
En enkel huskeregel for om det er lurt å ta opp et forbrukslån eller ei, er at du må ha råd til å låne.

Med det mener vi ikke at du må ha pengene akkurat nå - for da ville jo lånet vært overflødig - men at du faktisk får penger på konto i nær fremtid.

Les også om: Akutt lån i Sverige


Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Forbrukslån som nødløsning
VELG KATEGORI