© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Forbrukslån til bil, båt og hytte
Et forbrukslån er som kjent en lånetype som kommer uten sikkerhet, der du kan bruke pengene på akkurat hva du vil.

Mange velger derfor å bruke lånet til reise eller lignende, men det er også mulig å kjøpe seg ny-(brukt) bil med lånet, eller kanskje endelig oppfylle drømmen om å ha båt på hytta?

Det finnes egne lån for slike formål
For deg som skal låne spesifikt til bil, båt eller hytte, så vil det nok finnes bedre alternativer. De store bankene i Norge tilbyr dedikerte lån som er rettet mot disse innkjøpene, og de vil gi deg langt mer gunstige betingelser enn et forbrukslån.

Renten på et gjennomsnittlig billån kan ligge så lavt som 6-7%, mens man ofte må regne med en tredobbelt så stor rente for et greit forbrukslån uten sikkerhet.

Derfor vil det alltid lønne seg å låne penger spesifikt til det du skal kjøpe deg, så lenge det lar seg gjøre, noe som absolutt er tilfellet for bil, båt og hytte.

Fordelen med forbrukslån
Problemet med å låne penger spesifikt til bil eller båt, er at du blir nødt til å bruke kapitalen på dette. Banken vil ha et bevis på hva du har kjøpt. Med et forbrukslån behøver du ikke å stille noen sikkerhet, og får heller ingen spørsmål fra banken.

Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
VELG KATEGORI