© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Forbrukslån Guide
Matchbanker
Hva trenger man for å få et forbrukerlån?
Svaret på dette spørsmålet avhenger på hvor man søker. Om du for eksempel skulle søke hos DNB eller Storebrand så er det ganske strenge krav, og om du har en mindre økonomisk historie så er det bortimot umulig å få en lånesøknad innvilget.

Så da må man jo nødvendigvis utforske alternativ, som blant annet primebanks.org, som er en side som sammenligner lån og gir deg tilbudene fra flere av de største långiverne på nettet i dag.

Et tilbud fra de kan se slik ut; Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Disse pengene som du da får kan du bruke til akkurat det du vil. Det er kanskje derfor mange bruker sider som Primebanks, at de ikke stiller spørsmål om hvorfor du trenger pengene.

Med det kommer jo også en høyere rente, men om en er forberedt på det, så bør det ikke være det største problemet.

Fordelen med Primebanks
Noe annet du også får er kredittkort, og selv om det er noe man kanskje bør bruke sparsomt, så er tanken å ha litt ekstra penger tilgjengelig om man skulle eventuelt trenge det veldig tiltalende.

Hos primebanks får du muligheten til å få blant de beste kredittkortene i Norge, og selv om du ikke bruker det så ofte, så er du aldri blakk, noe som er en veldig deilig følelse.

Det er jo naturlig nok opp til enhver å bestemme om de ønsker å forplikte seg til noe slikt, men om det er forbrukerlån du er ute etter er det i hvert fall mye enklere måter å gjøre det på enn å prøve lykken hos DNB. Om du vet hva du gjør og er ansvarsfull så klarer du enkelt å betale ned et slikt lån også.
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Modus Finans
Axo.no - Refinansiering opp til 500 000
VELG KATEGORI