© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Innvandrere og forbrukslån
Hvis du har søkt om forbrukslån tidligere, eller lest litt på nettet, så kan du kanskje ha sett at det kan være vanskelig for unorske statsborgere å skaffe seg et forbrukslån.

Dette kommer rett og slett av krav som bankene har satt, som også har bakgrunn i norske lover. Vi skal lære deg alt du behøver å vite om dette.

Hvorfor kan man ikke låne?
De med innvandrerbakgrunn kan faktisk låne penger, men da er kravet at man har bodd i Norge sammenhengende over tre år på samme adresse.

Dette gjør at man ikke nødvendigvis må være norsk statsborger for å låne penger, men enkelte banker stiller dette som krav. Rett og slett for å sikre seg mot at man ikke rømmer landet etter å ha tatt opp et større forbrukslån.

Man kan sammenligne dette med andre land - så det er ikke noen særnorsk praksis.

Nordmenn vil også slite med å skaffe seg et lån i utlandet, med mindre de kan dokumentere på samme måte at de har bodd i landet over lengre tid eller lignende.

Inntektskrav og alder
Bankene har også krav om at du tjener minst 150 000 eller 200 000 kroner i året før de låner ut penger. Dette gjelder selv om du skal låne langt mindre summer enn det nevnte.

En aldersgrense kan også være en hindring for mange når det kommer til forbrukslån. De fleste bankene krever nemlig at du er minst 23 eller 25 år før de ønsker å låne deg penger.
Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Innvandrere og forbrukslån
VELG KATEGORI