© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Kan du refinansiere ditt forbrukslån?
Når du tok opp et forbrukslån, så var du sikkert klar over hvor høy renten var på det gjeldende tidspunktet. Og kanskje var den overkommelig for deg, og er det den dag i dag.

Men renten kan forandre seg, og nye konkurrenter kan kanskje tilby deg bedre priser slik at du sparer penger, og derfor vil det lønne seg å sjekke om du kan refinansiere lånet ditt!

Hva er refinansiering av forbrukslån?
Å refinansiere et forbrukslån, er rett og slett snakk om bytte av bank. Dette gjør du ikke for å bli kvitt gjeld, men for å bli raskere gjeldfri og bruke mer penger på å betale ned avdragene fremfor rentene.

La oss si at det nåværende lånet ditt har en rente på 20,50%, mens en konkurrerende bank ønsker å tilby deg en knallgod rente på kun 14% dersom du bytter til dem.

Alt du gjør da, er å søke om et nytt lån på den eksakte summen hos den nye banken. Har du 84 000 kroner i gjeld, så låner du 84 000 kroner hos den nye banken og betaler ned den gamle gjelden din.

Du kan spare mye
Fem prosent i måneden høres kanskje ikke mye ut, men for større summer kan du spare vanvittig mye penger ved å refinansiere. Gi det et forsøk, om ikke annet!


Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
VELG KATEGORI