© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Lån til oppussing
Trenger du å pusse opp hjemme, men har ikke spart opp? Da kan et forbrukslån uten sikkerhet være løsningen du trenger.

Fra tid til annen er det nødvendig å pusse opp hjemme. I alle fall om en ønsker å opprettholde verdien på boligen eller enda bedre, øke verdien.

Men, det er dessverre ikke gratis å gjøre forbedringer hjemme og mange opplever å stå i en situasjon hvor de ikke har spart opp, men trenger å få pusset opp. Du har sikkert et boliglån fra før av og å få dette omgjort til et større lån for å pusse opp, er en omstendelig prosess. Det er heller ikke alltid banken er villig til dette.

Lån til oppussing uten sikkerhet
Men, med et forbrukslån uten sikkerhet er det annerledes. Her er det ingen som spør deg om hva du skal bruke pengene til. Selvsagt er renten på et forbrukslån noe høyere enn renten på boliglånet, derfor bør en bruke litt tid på å finne det lånet som tilbyr lavest mulig rente.

Skal du låne penger til oppussing er mulig å få forbrukslån med en rente helt ned til 8%. Dette finner du blant annet hos Sparebank1.no, Komplett Bank og Bank Norwegian. låne penger til oppussing!

Nedbetal så fort du kan
Hvilken rente du får på et forbrukslån avhenger av kredittvurderingen. Renten er dog alltid en stor utgiftspost og det er derfor best å betale lånet tilbake så fort som mulig.

Siden boliglånet til enhver tid vil ha en lavere rente, kan du også be om refinansiering av boliglånet når du er ferdig med å pusse opp.

Boligen din vil formentlig ha fått en større verdi og du kan derfor låne mer på huset. Dette ekstra beløpet kan brukes til å betale ut forbrukslånet og spare deg for unødige rentekostnader.


Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Motty
Centum
Lån til oppussing
VELG KATEGORI