© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Nordax forbrukslån
500.000 kr
5 år
17,09 %
Lånetilbyder
Nordax
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Lav rente
Lån uten sikkerhet
Fleksible månedsbeløp
Annonselink
Nordax forbrukslån
Nordax forbrukslån
Nordax Finans er en finansinstitusjon, som på godt norsk betyr utlåner av penger. Det kan være i form av kredittkort eller forbrukslån, og det er sistnevnte vi skal fokusere på i denne omtalen.

Nordax har nemlig et svært gunstig forbrukslån, som er tilgjengelig for mange, selv om en del høye gebyrer trekker noe ned.

Slik er lånet
Først kan vi se på betingelsene for et lån fra Nordax. Det finnes nemlig svært mange gunstige forbrukslån på markedet, som det kan være vanskelig å matche, og Nordax klarer det bare delvis.

Lånegrensen er for eksempel på 300 000 kroner, og den effektive renten kan være så høy som 17,09 prosent. Samtidig er etableringsgebyret på 595 kroner noe strengt - det samme gjelder termingebyret på 65 kroner.

Med et forbrukslån fra Nordax, så kan du betale ned gjelden din over hele 12 år. Men på grunn av den noe høye renten - som settes individuelt etter den som søker - anbefaler vi at man betaler ned lånet så fort som mulig.

Kan jeg søke?
Nordax Finans har med sitt forbrukslån ikke så veldig høye krav til søkeren, slik at det er tilgjengelig for mange nordmenn. Så lenge du er fylt 23 år, ikke har noen inkassosaker eller betalingsanmerkninger og har en årsinntekt på minst 150 000 kroner, så er du innafor portene.

Du må for øvrig også være norsk statsborger, eller ha bodd i Norge sammenhengende de siste tre årene dersom du ønsker at søknaden skal bli innvilget.

Låneeksempel
Effektiv rente fra 17,09%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 94 500.

Forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Thorn Privat Finans
Gunstig forbrukslån
Nordax forbrukslån