© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Nye forbrukslån i 2014
Det finnes allerede flust av tilbydere av forbrukslån på det norske markedet, slik at du ikke behøver å lete lenge for å finne noen som kan gi deg de pengene du trenger.

Allikevel dukker det stadig opp nye aktører som ønsker å ta opp kampen mot de etablerte bankene, og vi skal nå se på hvilke lån som har dukket opp i 2014.

Så langt i år har det ikke utmerket seg spesielt mange nye forbrukslån, men det finnes en soleklar kandidat - som ikke bare kan kåres til årets lån, men kanskje til tidenes norske forbrukslån?

Det heter Komplett Forbrukslån og tilbys av den nye internettbanken Komplett Bank.

Slik er Komplett Banks nye forbrukslån
Komplett Bank er eid av nettbutikken Komplett.no, som altså nå satser på forbrukslån for nordmenn. Her kan du søke om å låne inntil hele 400 000 kroner, og kun betale renter på de pengene du bruker!

Samtidig kan man få en meget konkurransedyktig rente, noe som gjør Komplett Bank sitt forbrukslån til et av de heteste lånene i 2014.

Søkevilkårene for forbrukslånet er dessuten overkommelig for de fleste, noe som gjør at Komplett Bank kan ha skutt den berømte gullfuglen med dette forbrukslånet.

Skal du bare ha et forbrukslån i 2014, så tar du det hos ingen andre enn Komplett Bank!

Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
VELG KATEGORI