© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Forbrukslån Guide
Økonomiske løsninger
Potensielle løsninger i en økonomisk trøblete tid
Pandemien i 2020 har vist oss mange ting, blant annet hvor skjørt samfunnet vårt egentlig er, og hvor avhengige vi er av visse samfunnsinstitusjoner når ting går galt.

Mange av oss har jo vært ute av jobb i noen måneder, og noen har også blitt sagt opp fra selskapet på grunn av pandemien. Det kan jo føre til andre løsninger for å finne penger, om en for en kort tid.

På den måten ser man at flere har mange smålån, med svært høye renter og med en månedsbetaling som er brutal for de fleste. Mange lurer da på hva de kan gjøre, og det er ikke så rart.

Men situasjonen er aldri så ille som man kanskje skulle tro, og da det finnes refinansiering så har man en løsning der. En svært god en også. En side som ordner med slike ting er Nanofinans, som er en sammenligningsside for lån hvor du blant annet får slike lånetilbud:

Den nominelle renten er fra 6,39% og opp til 21,95% mens den effektive renten er fra 6,81% til 24,4%.

Ønsker du for eksempel å låne et litt større beløp, kan du låne 150 000 kroner, over 10 år, med en effektiv rente på 13,2%. Kostnadene på dette lånet vil være på 112 573 kroner, og det totale tilbakebetalingsbeløp vil lyde på 262 573 kroner.

Det betyr egentlig at du kan ta et lån via Nanofinans for å betale tilbake alle dine andre smålån, hvor du da har kun en rente og en regning å betale i måneden.

Om du ikke helt forstår hva vi mener, så er det rett og slett noe du kommer til å spare mye penger på og noe som du kommer til å se en forbedring i din økonomiske hverdag. I desperate tider må man vurdere alt, og Nanofinans gir deg et godt alternativ i det minste!
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Modus Finans
Axo.no - Refinansiering opp til 500 000
VELG KATEGORI