© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Opp Finans
500.000 kr
5 år
16,70 %
Lånetilbyder
Opp Finans
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Lån opptil 500.000,-
Fast betalingsplan
Bruk pengene på hva du vil
Annonselink
Opp Finans
1. november slo vi sammen Nordea Direct (inkludert OppFinans) og Nordea til ett selskap.

Det er nå ikke lenger mulig å søke om nytt lån via OppFinans

Opp Finans forbrukslån
Opp Finans er et forbrukslån som tilbys av den norske storbanken Gjensidige. Banken har en stor kundemasse, og derfor er det ikke unaturlig at lånet Opp Finans er et av de mest populære blant norske forbrukere. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva dette forbrukslånet kan gi deg!

Slik er betingelsene
Lånet Opp Finans er et lån som passer seg vel så bra for førstegangslånere, som for deg som er nødt til å refinansiere gammel og dyr gjeld. Den effektive renten varierer svært, og fastsettes individuelt etter inntekten din.

Den kan være så lav som tett under 10 prosent, eller så høy som like over 20 prosent. Gjennomsnittlig ligger den på omtrent 17 prosent, så lånet er absolutt godkjent hva kostnader angår.

Du kan selv bestemme nedbetalingstiden, og som alltid vil det bli billigere for deg jo kortere tid du bruker. Maksimal nedbetalingstid for lånet er habile 15 år, mens den størst summen du kan søke om er hele 500 000 kroner. Nok av penger, med andre ord!

Kan jeg søke?
Opp Finans forbrukslån har relativt strenge krav, ettersom man må tjene minst 200 000 kroner i året for å i det hele tatt låne penger.

Dette kan være en brems for noen, men den greie aldersgrensen på 21 år gjør at man kan ta opp lånet i tidlig alder. Man kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger dersom man vil låne, og må ha bodd i Norge i minst tre sammenhengende år.

Låneeksempel:
Nom. rente 7,5-19,9%, Eff.rente 16,7%, 65.000,- o/5 år, etabl.geb 825,-, totalt 94.687,-,-
Forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Thorn Privat Finans
Gunstig forbrukslån