© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Refinansiering av forbrukslån
Har gjelden din havnet helt på tverra, eller er du bare nysgjerrig på refinansiering? Uansett årsak, så skal vi i denne artikkelen gå igjennom hva refinansiering er og hva man bør tenke på.

Først og fremst kan vi nevne at dette er en låneform som tilbys kun til de som har behov for å bli kvitt gammel gjeld, men også de som ønsker et bedre ekonomi enn hva de nå har.

I sistnevntes tilfelle, så kan det gjelde både forbrukslån på dagen og boliglån, men det er altså forbrukslån vi skal fokusere på her. I et slikt tilfelle der refinansiering av forbrukslån er aktuelt, så vil du kanskje allerede ha ett eller flere dyre lån, og kanskje litt kredittkortgjeld i tillegg.

Det betyr at du må betale renter og gebyrer til hver enkelt kredittkort, noe som kanskje også er veldig dyrt.

Ved å refinansiere forbrukslån, så samler du all gjelden du har under ett og samme tak. Det gjør at rentekostnadene minsker flere hakk, og du har kun en kreditor å forholde deg til.

Samtidig vil refinansiering by på lavere kostnader prosentvis, noe som gjør at man faktisk kan bli gjeldfri langt fortere enn dersom man ikke hadde refinansiert.

Det er altså en misforstått oppfatning blant befolkningen om at refinansiering er en reddende engel som gjør deg gjeldfri over natta, men slik er det dessverre ikke.

Du får ikke mindre gjeld ved å refinansiere forbrukslån, men kan i lengden spare ganske mange høvdinger på å gjøre det.

Anbefalt nettside
https://nordiceconomy.com
Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Refinansiering av forbrukslån
VELG KATEGORI