© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Kan man søke om et rentefritt forbrukslån?
Vi har tidligere snakket om avdragsfrie forbrukslån, men finnes det noe slikt som et rentefritt forbrukslån? Det korte svaret på det er blankt nei - for hvordan skulle bankene da ha tjent pengene sine?

Et slikt lån får du kun dersom du låner hos venner eller familie, for ingen bank eller finansieringsinstitusjoner som  vil dessverre kunne tilby deg noe slikt.

Når det kommer til kredittkort er det vanlig praksis at man slipper unna med noen måneders rentefri nedbetaling, noe svært mange vet å sette pris på.

Dog er dette helt uvanlig i låneverdenen, og vi har aldri hørt om et forbrukslån som har vært rentefritt. Det er helt vanlig at renten begynner å løpe allerede fra den dagen du får utbetalt lånesummen.

Derfor må du dessverre se langt etter et rentefritt forbrukslån, med mindre du har noen gode venner som står klar til å hjelpe deg.

Banken tar tross alt en stor risiko med å låne penger til deg som er fremmed, og er jo nødt til å tjene pengene sine på en måte de og.

Vi anbefaler heller at du søker om et avdragsfritt forbrukslån, dersom du har behov for et lån samtidig som du har en fleksibel økonomisk hverdag.


Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Modus Finans
Axo.no - Refinansiering opp til 500 000
VELG KATEGORI