© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Husk å sammenligne forbrukslån
Er du interessert i å betale mer penger i renter og gebyrer enn hva som er nødvendig? Vi tipper at svaret på det spørsmålet er nei hos de aller fleste.

For disse pengene kan du heller bruke til nedbetaling av gjelden, slik at du blir raskere gjeldfri, eller for å få mer fleksibilitet i hverdagen. Derfor er det ekstremt viktig at man sammenligner de ulike forbrukslånene som er på markedet.

For mens den ene banken tilbyr deg en rente på 18,99%, så kan det hende at neste bank står klar til å gi deg en langt mer konkurransedyktig rente på 15,00%.

Hvis man tenker seg at man låner 100 000 kroner og skal betale dette ned over fem år, så er det snakk om betydelige summer i rentekostnader.

Å sammenligne forbrukslån gjør du enklest via nettsiden vår, men hvis du virkelig vil vite hvilken rente du kommer til å få hos hver enkelt bank, så må du søke om lån via en låneformidler.

Dette er helt uforpliktende og vi anbefaler alle å gjøre det, om så bare for å sjekke hvor mye du får låne hos hver enkelt bank, og til hvilken rente de kan tilby deg et forbrukslån.

Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
VELG KATEGORI