© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Slik søker du om forbrukslån
Lurer du på hvordan du søker om forbrukslån? Da har du kommet til riktig sted - for vi skal nemlig i denne artikkelen ta for oss søkeprosessen for et helt vanlig forbrukslån.

Så lenge du vet hva du heter og har rimelig god peiling på hvor du bor, så er du allerede ganske langt på vei til å søke om et lån.

Selve søkeprosessen
Tidligere måtte man dokumentere både det ene og det andre når man skulle søke om lån eller kreditt, men i dagens moderne samfunn er det ikke nødvendig.

Banken henter automatisk ut informasjon om deg som er lagret hos Skatteetaten og de ulike kredittselskapene i landet. De får da tildelt det de behøver å vite, samt en kredittscore som er en vurdering av din betalingsevne.

Derfor må du bare fylle ut dine personalia, som navn, kontaktinformasjon og lignende. Selve søknaden er fylt ut på et par minutter, slik at det i 2014 er svært enkelt å søke forbrukslån.

Søke via en låneformidler
Ønsker du å gjøre et enda enklere, så kan du bruke en låneformidler eller en låneagent. Da sender du søknaden din inn til denne instansen, så sørger de for å videresende den til flere banker på markedet.

På denne måten kan du velge og vrake i tilbud, og kanskje spare penger?Thorn Privat Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
VELG KATEGORI