© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Spar penger på vintilbehør, vinskap og mye mer
Det er mange nordmenn som har god vin som hobby, og det finnes utrolig mye tilbehør til vin å velge mellom. Likevel er det ikke alt som er like nyttig eller viktig, og det er mulig å spare en god del penger på å prioritere og planlegge innkjøp.

Kjøp utstyr på nett – der utvalget er størst
Vinmonopolet har selvfølgelig svært mye å by på når det gjelder innkjøp av selve vinen, men de har ikke særlig mye tilbehør eller utstyr. Det finnes noe utstyr både i elektrobutikker, jernvare og interiørbutikker – men det aller største utvalget finner du på nett. Bare ta en titt på https://www.wineandbarrels.no/ og tilsvarende nettbutikker, der vil du finne nesten alt du kan ønske deg.

Husk at Norge er et lite marked, og det er vanskelig for fysiske butikker å forsvare kostnadene i forbindelse med et stort utvalg av for eksempel vinskap. De større skapene, som kan ha plass til flere hundre flasker, er relativt kostbare. Det betyr også at du er nødt til å se etter de på nett.

Kjøp rimelig utstyr, som likevel gjør jobben godt nok
Alle nisjer har sitt eget spesialutstyr, og vin er intet unntak. Det er mulig å finne både glass, karafler, vinskap og mye mer i mange forskjellige prisklasser. For en amatør er det likevel sjelden nødvendig å gå for det aller mest eksklusive utstyret.

Når det gjelder vinskap er det for eksempel viktig med grunnfunksjonene i form av temperatur og luftfuktighet, men en nybegynner kan gjerne kompromisse med alt fra design til lydnivå og strømforbruk.

Vinglass er et annet tema der en amatør ikke nødvendigvis vil merke stor forskjell mellom rimelige og dyre glass. Selvfølgelig handler mye om opplevelsen, men det er definitivt ikke nødvendig å bruke tusenvis av kroner på glass og karafler. Bruk heller de ekstra kronene på noen spennende flasker vin.
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån
Gunstig forbrukslån
Modus Finans
Axo.no - Refinansiering opp til 500 000
VELG KATEGORI