© 2014 - 2023, GunstigForbrukslån.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Telefinans
500.000 kr
5 år
15,80 %
Lånetilbyder
Telefinans
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Gjennomsnittsrente: 11%
Renten settes individuelt
Bruk pengene på hva du vil
Annonselink
Telefinans
Telefinans - Folkelånet
Med Folkelånet ønsker Telefinans å tilby et forbrukslån som gjør deg varm helt inntil hjerterota. Lånet passer vel så bra for deg som har behov for å refinansiere gammel gjeld, som for deg som er førstegangslåner.

Dette er et lån uten sikkerhet, som i praksis betyr at du kan låne uten å ha spart egenkapital, og kan bruke pengene på absolutt hva du vil!

Slik er et lån fra Telefinans
Folkelånet tilbyr deg en solid lånesum på 500 000 kroner, men du kan naturligvis låne langt mindre enn dette. Faktisk kan du låne så lite som 5000 her!

Den gjennomsnittlige effektive renten på 15,8 prosent gjør at Folkelånet faktisk er et av de billigste forbrukslånene på markedet, og hvis du har god inntekt kan du være så heldig å få en rente så lav som 11 prosent.

Kan jeg søke?
Folkelånet er som navnet tilsier et lån som skal være tilgjengelig for folk flest, men mange vil nok slite med å overkomme de følgende kravene.

Man må for eksempel være fylt 23 år, tjene minst 180 000 kroner i året og ha hatt fast adresse i Norge sammenhengende i tre år for å få låne. I tillegg kan man heller ikke ha betalingsanmerkninger, for da kan man regne med blankt avslag.

Priseksempel:
Effektiv rente 15,8 prosent, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr. Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %

Forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Thorn Privat Finans
Gunstig forbrukslån
Telefinans
4 stjerners forbrukslån
Telefinans forbrukslån
Telefinans ble etablert i 1985 og har siden vokst til å bli en av landets største aktører som formidler forbrukslån og refinansiering til privatpersoner.

Vår vurdering av Telefinans forbrukslån:
Telefinans forbrukslån får 4 av 6 stjerner på grunn av:

  • Lav effektiv rente
  • Mulighet for lang nedbetalingstid
  • Høyt lånebeløp
  • Tilbyr refinansiering